Sestdien Siguldā tiks noskaidroti Latvijas čempioni kalnā braukšanā

Šīs nedēļas sestdienā, 3. septembrī, Siguldas novadā esošajā Krimuldas serpentīna kalna ceļā no pulksten 15:00 norisināsies Latvijas čempionāta sacensības šosejas riteņbraukšanā kalnā braukšanā un 36. Murjāņu sporta ģimnāzijas kausa izcīņa. Foto: Agnis Melderis.

Šīs nedēļas nogale Siguldā solās būt velo notikumiem ļoti bagātīga. Ne tikai vērienīgais “Elektrum” Vienības brauciens, bet arī popularitāti ieguvušās Latvijas atklātā čempionāta un 36. Murjāņu sporta ģimnāzijas kausa izcīņas sacensības.

Šogad par norisies vietu izvēlēts Krimuldas serpentīna kalns, kas MSĢ kausa sacensības uzņēmis arī iepriekš. Kāpuma garums sasniegs 900 metrus, bet segums būs jaunā tipa bruģis. Dalībnieki trasē dosies ik pēc minūtes. Jau šobrīd pieteikušies teju 200 braukt gribētāju. Pieteikties vēl ir iespējams līdz piektdienai, 2. septembrim pulksten 12:00, mājaslapā www.bulta.lv/msg.

Sacensību galvenie atbalstītāji ir – Siguldas novada pašvaldība, Murjāņu sporta ģimnāzija. Sacensībām pieteikušies virkne labi zināmu velosportistu. Jāizceļ treka riteņbraukšanas leģendās Aināra Ķikša pieteikšanās. Tāpat startēs arī – Latvijas amatieru absolūtais čempions Kristaps Knops, “Astana” debitējušais Matīss Kaļveršs, Artis Roze un citi. Laba konkurencē būs arī dāmu grupā, kā arī jaunatnes konkurencēs.

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044