LRF William Hill TV platformā veidos jaunu podkāstu – PRO Velo

Latvijas Riteņbraukšanas federācija sadarbībā ar “William Hill TV” uzsāk jaunu podkāstu par riteņbraukšanas sportu – Pro Velo. Pirmajā epizodē gaidāma interesanta saruna ar vairākkārtējo Latvijas čempionu šosejas riteņbraukšanā, ASV vienības “Trek – Segafredo” riteņbraucēju Tomu Skujiņu.

 Komunikācija par un ap velo allaž bijusi viena no LRF ar  prioritātēm. Vairāku gadu garumā LRF ar žurnāla “Sports” atbalstu velo līdzjutējiem visā Latvijā piedāvāja “VeloStudijas” raidījumus, kas pulcēja kā esošos profesionāļus, tā zināmus trenerus, velo personības, jaunos talantus un citus sporta veidā iesaistītos.

Nu laiks jaunam projektam. Sadarbībām populāro “William Hill TV”  kanālu Youtube un “Spotify” platformās divas reizes mēnesī iznāks jauns podkāsts – PRO Velo. Tajā tiks runāts par profesionālo riteņbraukšanu pasaulē un Latvijā. Pieskarsimies lielo riteņbraukšanas zvaigžņu gaitām, Latvijas pro braucējiem, lielajām tūrēm un klasikām, kā arī citiem projektiem, kas interesanti latviešiem. Sava daļa ētera tiks aizpildīta arī ar ekspress ziņām par Latvijas riteņbraukšanā aktuālo.

PRO Velo pirmais viesis būs carnikavietis Toms Skujiņš. 31 gadu vecais latvietis aizvada savu sesto sezonu ASV vienībā “Trek – Segafredo”. Sarunā ar Tomu vairāk uzzināsi par viņa komandas filozofiju, sastāva izvēli, uzsvariem, latviešu lomām. Tāpat ieskatīsimies Toma pirmajā startā Francijā, izmaiņām profesionālajā riteņbraukšanā, turpmāko sezonas plānu un daudz ko citu.

Tiks uzdoti arī līdzjutēju jautājumi, kurus iesūtīt var līdz trešdienas pulksten 14:00.

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044