25. februārī notiks LRF esošo un topošu riteņbraukšanas veidu tiesnešu seminārs

Lai iepazīstinātu ar izmaiņām Starptautiskās Riteņbraukšanas savienības noteikumos (UCI), kā arī atgādinātu pamatnotiekumus dažādos riteņbraukšanas veidos, 25. februārī notiks ikgadējais Latvijas Riteņbraukšanas federācijas tiesnešu seminārs. Pieteikties tam iespējams līdz 18. februārim, nosūtot brīva veida pieteikumu uz elektroniskā pasta adresi: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

Jaunā riteņbraukšanas sacensību sezona tuvojas straujiem soļiem. Tai gatavojas ne tikai sportisti, bet arī sacensību tiesneši. Jau vēstījām, ka Rīgā aizvadīts Ziemeļvalstu apvienības tiesnešu forums, kas pulcēja 70 tiesnešus no astoņām valstīm. Viņu vidū arī virkne Latvijas tiesnešu.

25. februārī sporta centrā “Mežaparks” notiks riteņbraukšanas veidu tiesnešu seminārs. Tajā aicināti piedalīties kā esošie tiesneši, gan arī velo entuziasti, kuri par tādiem vēlas kļūt. Semināru vadīs LRF tiesnešu kolēģijas priekšsēdētājs Vladislavs Sokolovs, kurš informēs par galvenajām noteikumu izmaiņām vispārīgajos noteikumos, kā arī riteņbraukšanas veidos. Tāpat tiks atgādinātas būtiskākās lietas no esošajiem notikumiem.

Ar topošajiem tiesnešiem notiks padziļināta sesija, kurā būs iespējams sagatavoties pavasarī gaidāmajam eksāmenam. Tas notiks gan mutiski, gan rakstiski.

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044