Liepiņš ieņem 25. vietu Emirātu tūres 4. posmā

LETA. Latvijas riteņbraucējs Emīls Liepiņš ceturtdien ieņēma 25.vietu UCI Pasaules tūrē iekļautā Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) velobrauciena ceturtajā posmā. Mūsu sportists bija priekšpēdējais posms "Trek - Segafredo" vagonā, sekmējot komandas biedra Jona Aberasturi vietu TOP10.

 AAE tūre ceturtdien turpinājās ar 174 kilometriem līdzenumā. Uzvaru izcīnīja kolumbietis Huans Sevastjans Molano (UAE), kurš lielās grupas sprintā izrādījās ātrākais un finišu sasniedza pēc trīs stundām 50 minūtēm un vienas sekundes. Otro vietu ieņēma nīderlandietis Olavs Kūijs ("Jumbo-Visma"), bet trešais bija Austrālijas riteņbraucējs Sems Velsfords ("DSM"), abiem finišējot ar tādu pašu laiku kā uzvarētājam.

Arī Liepiņš ("Trek-Segafredo") finišu sasniedza kopā ar lielo grupu. Mūsu sportista uzdevums bija būt kā noslēdzošajam palīgam komandas biedram Jonam Aberasturi.

Kopvērtējumā pirmo vietu saglabā viens no sacensību favorītiem beļģis Remko Evenepūls ("Soudal - Quick Step"), kuram ar septiņu sekunžu atpalicību seko austrālietis Lūks Pleps ("Ineos Grenadiers"). 

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044