Toyota Rīgas velomaratons ceļu remontdarbu dēļ tiek pārcelts uz 17. septembri

Sakarā ar plašajiem remontu darbiem,, Rail Baltic” dzelzceļa izbūvē, pēc konsultēšanās ar Rīgas domes satiksmes departamentu un ,,Rail Baltic’’ būvdarbu veicēju Sia ,,Binders “ un Valsts policiju, pasākuma organizatori  lēmuši sacensības pārcelt no 4. jūnija uz 17.septembri.

 “Toyota” Rīgas velomaratona trase tiek plānota pa iepriekšējo gadu maršrutu ar starta, finiša vietu 11. Novembra krastmalā.

Iepriekš šī gada velomaratona norise tika plānota 4. jūnijā. Tomēr uzklausot Rīgas domes un būvnieku ieteikumus, organizatori lēmuši pasākumu pārcelt uz rudeni - 17. septembri. Līdz tam aktīvie būvdarbi  Ģenerāla Radziņa krastmalā tiks pabeigti un organizatoriem būs iespēja pieturēties pie jau lielu atsaucību ieguvušās trases.

Pieteikšanās sākums Toyota Rīgas velomaratonam tiks izziņots un pieejams mājaslapā www.velo.lv. Ikvienam būs iespēja izvēlēties starp ģimeņu, tautas vai sporta braucienu.  Maazie pedāļu minēji piedalīsies bērnu braucienos .  Novēlu rīdziniekiem būt aktīviem un iespējami daudz pārvietoties ar saviem velosipēdiem.

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044