Liela dalībnieku interese par “ZZK” 30 gadu jubilejas sacensībām

Jau 115 dalībnieki pieteikušies 10. maijā Biķernieku trasē gaidāmajām “ZZK” 30 gadu jubilejas sacensībām šosejas riteņbraukšanā. Organizatori aicina izmantot iespēju un pieteikties individuālā brauciena sacensībām, kurās noteikts dalībnieku skaita limits – 120 sportisti. Šobrīd pieteikušies jau 95 dalībnieki. Foto: Kaspars Suškevičs. 

Biķerniekos notiekošās šosejas riteņbraukšanas sacensības ik gadu izpelnījušās lielu interesi no dalībnieku puses. Izņēmums nav arī šis gads. Latvijas Riteņbraukšanas federācija šosezon laika posmā no maija līdz septembrim sarīkos kopumā piecas sacensības. Jaunais koncepts paredz to, ka vienās sacensībās notiks vairākas riteņbraukšanas disciplīnas. Visbiežāk tas būs grupas un individuālais brauciens, tomēr atsevišķos posmos klāt nāks arī kritērija brauciens jaunatnes grupām un bērnu braucieni.

Sezonas pirmais pasākums gaidāms pavisam drīz – 10. maijā. Ar vērienu tiks atzīmētas velo veikala “ZZK” 30 gadu jubilejas sacensības. Dalībnieku interese par sacensībām ir visai liela jau divas nedēļas pirms tām. Šobrīd platformā www.bulta.lv/riga jau reģistrējušies 120 dalībnieki.

Sacensības pulksten 16:30 ievadīs individuālais brauciens. Tam reģistrējušies 95 dalībnieki. Organizatori vērš uzmanību, ka šai disciplīnai noteikts dalībnieku skaita limits – 120 sportisti, aicinot pieteikties laicīgi. Vienlaikus, organizatori norāda, ka tie dalībnieki, kuri jau ir pieteikušies, bet sacensībās startēt nevarēs, tiek aicināti par to informēt organizatorus, rakstot uz elektroniskā pasta adresi: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.. D (U12) grupas sportisti sacentīsies 5,5 kilometru distancē (viens aplis), kamēr pārējiem būs 11 vai 16,5 km distances, atkarībā no vecuma un meistarības grupas.

Grupas braucienā, kas sāksies pulksten 19:30, dalībnieku skaita limita nav. Pieteikties varēs līdz 8. maijam. Sacensību distances garums sasniegs 75 kilometrus. Lai brauciena gaita būtu interesantāka kā dalībniekiem, tā līdzjutējiem, tiks rīkoti arī starpfiniši ar atbalstītāju sarūpētām balvām.

Sacensības organizē Latvijas Riteņbraukšanas federācija. Lieldraugs – velo veikals “ZZK”.

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044