MTB cienītāji aicināti pieteikties ‘’Impro.lv 24H & 6H MTB’’ maratonam

Jau pavisam drīz, 19. -20. augustā, Fischer Slēpošanas centrā, Siguldā notiks gada gaidītākā gonka ‘’Impro.lv 24h & 6h MTB maratons’’. Velo cienītāji, kam sirdij tuvs kārtīgs un izaicinošs MTB aizraujošā Siguldas trasē, aicināti pieteikties platformā http://velo24.lv/lv/.

‘’Impro.lv 24h & 6h MTB’’ maratons Siguldā norisināsies pirmo reizi. Sacensību organizatori ir parūpējušies par ātru trasi, kas ved gar baudāmākajām skatu vietām Siguldas senlejā. Visiem sacensību dalībniekiem būs iespēja sagaidīt gan saulrietu, gan saullēktu sēžot uz velo vai sildoties pie ugunskura ar kādu gardumu komandas nometnē. Uz starta stāsies arī sportisti, kas pasākumam gatavojas visu gadu un cīnīsies par godalgotām vietām plecu pie pleca ar konkurentiem līdz pat kontrollaika beigām.

Sacensību sākums gaidāms 19. augustā pulksten 12:00, kad trasē dosies gan ‘’MyBee 24h MTB’’ distances, gan ‘’Ziedlejas.lv 6h MTB’’ distances dalībnieki. ‘’MyBee 24h MTB’’ distancē dalībnieki piedalīsies vairākās sieviešu, vīriešu kā arī jauktajās klasēs - solo, pāru un četrinieku, bet ‘’Ziedlejas.lv 6h MTB’’ distancē piedalīsies sievietes un vīrieši tikai solo klasē. Sacensību mērķis ir nobraukt pēc iespējas vairāk apļu, atvēlētajā kontrollaikā (24h vai 6h). Uzvar tas dalībnieks vai komanda, kurš atvēlētajā laikā pieveicis vairāk apļu. Ja apļu skaits ir vienāds, uzvar tas, kurš pirmais finišē pēdējo apli.

Tradīcijām turpinoties, arī šogad galvenā balva ‘’MyBee 24h MTB’’ solo klases braucējiem ir iespēja izlozē laimēt Impro.lv ceļojumu uz Madeiru 2 personām! Tāpat sacensības šogad atbalsta arī MyBee Latvija, Ziedlejas.lv, KOKMUIŽAS ALUS, KLIKK centrs, ASTRA VELO, signs&print, SPORTA LABORATORIJA, veikals VIRSOTNE, Hematogenas, TORLEY, ISOSTAR, maiznīca FLORA, DOBELES DZIRNAVNIEKS, O-SANDS, Cita Telpa un Skrīveru saldumi!

Plašāku informāciju par reģistrāciju un nolikumu vasaras izskaņas jaudīgākajām sacensībām meklē mājaslapā http://velo24.lv/lv/, kā arī seko līdzi jaunumiem sociālajos tīklos (@24hMTB_latvia)!  Ja neesi nobriedis 24h vai 6h stundas pavadīt mežā pats, aicinām fanus braukt ciemos, iejuties pasākuma gaisotnē un atbalstīt dalībniekus. Ņem līdzi kastroļus un pūšamos instrumentus, lai nakts melnumā līdz pat rītam uzmundrinātu braucējus!

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044