Darba kolektīvi aicināti saliedēties “Elektrum” Vienības braucienā

Mazāk par divām nedēļām atlicis līdz 3. septembrī gaidāmajam “Elektrum” Vienības braucienam. Organizatori īpaši piedalīties aicina darba kolektīvus un draugu kompānijas, kas sacentīsies par specbalvām kuplāko kolektīvu vērtējumā. Pieteikšanās visām četrām distancēm turpinās mājaslapā www.velo.lv.

“Elektum” Vienības brauciens ir īsteni velo svētki ar senu vēsturi un lielām tradīcijām. Šogad pasākums notiks jau 33. reizi. Organizatori svētkus sarūpējuši divu dienu garumā. Vienības braucienu 2. septembrī ievadīs lielie bērnu velo svētki, kur bezmaksas piedalīties varēs ikviens braukt gribētājs no 2 – 11 gadiem.

Centrālā dienā būs svētdiena, 3. septembris. Lieli un mazi, rūdīti pedāļu minēji un absolūti iesācēji. Visi pulcēsies Siguldas Svētku laukumā. Organizatori sarūpējuši četras aizraujošas un dažādām auditorijas grupās piemērotas distances. Rūdītie pedāļu minēji aicināti piedalīties Sporta šosejas braucienā. Tiem, kuri tuvāka daba, piemērots būs azartiskais Kalnu divriteņu brauciens.

Kolektīvus vienojošs būs dienas vērienīgākais starts – 36 kilometru garais Tautas šosejas brauciens. Atgriezta arī visiem iecienītā un vēsturiskā trase, kas no Siguldas vedīs uz Sēnīti, Murjāņiem, Raganu un Turaidu. Siguldā riteņbraucēji atgriezīsies pēc pievarēta Gaujas kalna pēdējā kilometrā.

Krāšņuma un nesteidzīgas braukšanas cienītājiem piemērots būs Retro Velo brauciens. Šeit īpaša žūrija vērtēs velosipēdistu tērpus un pašus velosipēdus. Trasē būs vairāki punkti, kuros nesteidzīgi baudīt latviešu ēdienus, dzērienus un mūziku.

Vienības brauciens ir izcili piemērots darba kolektīviem. Tas ļaus sajust kopības sajūtu, kā arī veicinās saliedēšanos. Lai motivētu kolektīvus būt pēc iespējas aktīvākiem, tiks pasniegtas īpašas balvas kuplākajiem darba kolektīviem gan lielo, gan mazo kolektīvu ieskaitē. Pieteikšanās ērti iespējama mājaslapā www.velo. Tur arī atrodamas distanču kartes, nolikums un cita informācija.

     

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044