93 gadus vecais Edgars Račis piedalīsies “Elektrum” Vienības braucienā

Arī šī gada cienījamākais dalībnieks 3. septembrī gaidāmajā “Elektrum” Vienības braucienā būs Edgars Račis, kurš atzīmējis savu 93. dzimšanas dienu. Iedvesmojoties no cienījamā kunga, pasākuma rīkotāji aicina arī citus aktīvās atpūtas cienītājus pieteikties gada lielākajam velo notikumam Latvijā. To ērti izdarīt var mājaslapā www.velo.lv.

“Elektrum” Vienības brauciens ir domāts plašām ļaužu masām. Sev piemērotāko distanci atrast var ikviens aktīvās atpūtas cienītājs. Tradicionāli pasākuma rīkotāji pasniedz balvu gadu ziņā cienījamākajam dalībniekam. Līdzīgi kā iepriekšējos gadus, arī šogad aktīvi vērienīgajam notikumam gatavojas kungs no Čiekurkalna, Rīgā.

Tas ir 93 gadu vecais Edgars Račis. Viņa ikdiena paiet, braucot vairākus desmitus kilometru ikdienu. Rača kungs ik gadu piedalās ne tikai “Elektrum” Vienības braucienā, bet arī “Toyota” Rīgas velomaratonā. Viņa velosipēds ir pielāgots ikdienas riteņbraukšanai. Kā atzīst pats cienījamais kungs, tad tieši riteņbraukšana, ko Račis piekopj daudzus gadu desmitus, ir veselības eliksīrs.

Organizatori ir lepni par savu dalībnieku un aicina arī citus iedvesmoties no Rača kungu piemēra. Pieteikšanās aktīvi turpinās mājaslapā www.velo.lv. Tur ērti atrodamas arī distanču kartes, informācija par nominācijām, nolikums un cita informācija.

Ikviens var izvēlēties starp Sporta šosejas (ar licencēm), Kalnu divriteņu, Tautas šosejas un Retro Velo distancēm. Tikmēr dienu iepriekš, 2. septembrī, Siguldā notiks arī Bērnu Vienības brauciens. Sacensību centrs atradīsies Svētku laukumā. Tikmēr starti un finiši būs Spieķu parkā.

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044