Atvērta pieteikšanās uz 20 Wildcards dalībai Pasaules čempionātā Gravel riteņbraukšanā

2023. gada 7. un 8. oktobrī Itālijā Veneto reģionā norisināsies Starptautiskā Riteņbraukšanas savienības (UCI) Pasaules čempionāts Gravel riteņbraukšanā elites un amatieru grupām. Organizatori piedāvā nacionālajām federācijām 20 wildcard dalībai sacensībās.

Latvijas Riteņbraukšanas federācija aicina interesentus, kuri jau izrādījuši interesi, kā arī tos, kuri vēl nav sazinājušies ar LRF, aizpildīt pielikumā esošo veidalpu, to nosūtot uz elektroniskā pasta adresi: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. ne vēlāk kā līdz 19. septembrim.

Ja interesentu skaits pārsniegs 20, LRF vērš uzmanību, ka prioritāri tiks akceptēta elites braucēju, Latvijas Gravel čempionātā 1. – 3. vietas ieguvēju savās vecuma grupās dalība. Mazāk prioritāra būs dalība Latvijas čempionātā startējušo dalība un citu interesantu, kuri nepiedalījās čempionātā dalība.

Sportistiem, kuri jau ir atlasījušies dalībai uz PČ Gravel caur kvalifikācijas sacensībām, pieteikšanās uz wildcards nav nepieciešama.

Reģistrācijas anketa pieejama ŠEIT:

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044