Latvijas jaunatnes izlases šosejas riteņbraucēji aizvada treniņnometni Turcijā

No 23. decembra līdz 11. janvārim Turcijas pilsētā Alanjā treniņnometni, gatavojoties gaidāmajai sezonai, aizvada Latvijas jauniešu puišu izlases komanda, kā arī vairāki junioru un U23 grupas sportisti.

 Turciju kā gatavošanos jaunajai sezonai Latvijas šosejas riteņbraukšanas izlases izmantojušas arī iepriekš. Alanjas pilsētā pieejami lieliski treniņu apstākļi gan kalnainā, gan līdzenā reljefā. Tāpat nodrošināti arī kvalitatīvi dzīvošanas apstākļi, ko papildina iespējas aizvadīt vispārējās fiziskās sagatavotības un sporta spēļu treniņus. Nometnes uzdevums ir bāzes darba ielikšana un fiziskās sagatavotības uzlabošana.

Izlases treniņnometne norisinās treneru – Vitālija Smirnova un Alekseja Saramotina vadībā. Eksprofesionālis Saramotins pats piedalīsies velo treniņos, dodot vērtīgus padomus no savas pieredzes. Nometnē piedalās seši vadošie jauniešu izlases riteņbraucēji, kā arī pa trim junioru un U23 izlases kandidātiem.

Nometne bija iespējama pateicoties Latvijas Riteņbraukšanas federācijas, Izglītības un zinātnes ministrijas, Murjāņu sporta ģimnāzijas, sportistu vecāku, kā arī Liepājas sporta pārvaldes, Dobeles sporta skolas un Latvijas jaunatnes riteņbraukšanas fonda finansiālam atbalstam. Jāizceļ “Gravel Bike Latvia”, Valkas novada pašvaldības, “MySport”, “Līvānu velokluba” ieguldījums.

Izlases sastāvā iekļautie sportisti MTN Turcijā:

Georgs Tjumins, MSĢ/RRS

Helvijs Kancers, MSĢ/ RRS

Marks Jakobsons, MSĢ/ RRS

Arvīds Logins, MSĢ/ RRS

Toms Strēlis, MSĢ/ RRS

Rūdolfs Šulcs, MSĢ/ Kuldīgas NSS

Krišjānis Lejiņš, Dobeles SS, Dobeles dzirnavnieks/ FeelFree

Valters, Tams, Dobeles SS, Dobeles dzirnavnieks/ FeelFree

Kārlis Jānis Dāboliņš, MSĢ/ RK Liepāja

Roberts Ļaudanskis, RRS

Riks Sipovičs, Dobeles SS, Dobeles dzirnavnieks/ FeelFree

Dāvis Gludavs, MSĢ/ RK Liepāja

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044