Jaunie talanti koptreniņā ar Skujiņu atklāj jaunatnes riteņbraukšanas akadēmiju + FOTO GALERIJA

Biķernieku trasē lieliskā gaisotnē aizvadīts Latvijas jaunatnes riteņbraukšanas atklāšanas koptreniņš, kurā jaunajiem sportistiem un projekta atbalstītājiem pievienojās lielisku profesionālo sezonu aizvadošais “Lidl – Trek” un Latvijas elites izlases velosportists Toms Skujiņš.

 Jaunatnes riteņbraukšanas akadēmija ir platforma, ko izveidojusi Latvijas Riteņbraukšanas federācija ar mērķi savākt līdzekļus jauno un talantīgo šosejas un MTB riteņbraucēju atbalstam, lai tie varētu sevi apliecināt sava vecuma prestižākajās starptautiskajās sacensībās. Pirmajā gadā fokuss veltīts jauniešu U16 vecuma grupai, vienlaikus neaizmirstot arī par junioru šosejas un MTB sportistiem. Viena no misijām ir dot iespēju mūsu jauniešiem pacīnīties par vietu kādā no profesionālo riteņbraukšanas vienību attīstības komandām.

Lai atklātu jaunatnes akadēmiju, iepazīstinātu sportistus ar tās atbalstītājiem, riteņbraukšanas federācija Biķernieku trasē rīkoja koptreniņu. Tajā jaunajiem sportistiem bija unikāla iespēja braukt kopā ar šobrīd Baltijas vadošo šosejas riteņbraucēju, slavenā “Strade Bianche” velobrauciena otrās vietas ieguvēju un Pasaules rangā TOP30 esošo Tomu Skujiņu. Brauciena laikā un pēc tā jaunie sportisti varēja uzdot Tomam praktiskus jautājumus, kā arī veikt pāris uzdevumus.

Koptreniņā piedalījās arī projekta atbalstītāji un ziedotāji . Jaunatnes akadēmijai savu ieguldījumu jau sniegušas tādas spēcīgas kompānijas kā – “Elsana”, “Hepsor”, “Virši”, “Green motors”, “Garmin”, “cb – xp”, “Venden”, kā arī citas. Būtisku atbalstu sniedz arī visu LRF kalendārā iekļauto šosejas un MTB sacensību rīkotāji. Latvijas profesionālais riteņbraucējs Toms Skujiņš un riteņbraukšanas federācija aicina arī citus Latvijas uzņēmējus, kā arī velo entuziastus ziedot līdzekļus talantīgāko sportistu nokļūšanai augstākās raudzes starptautiskajās sacensībās.

Arī Tu vari dot savu ieguldījumu jaunatnes akadēmijā, ziedojot!

??LRF rekvizīti:

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija

Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014

Tālr./fakss: 67540605

Reģistrācijas numurs: 40008023340

Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044

Norāde: Jaunatnes riteņbraukšanas akadēmijai

FOTO GALERIJA no pasākuma pieejama ŠEIT:

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044