Sākusies reģistrācija aizraujošajam Vēvers kausam šosejas riteņbraukšanā

Mājaslapā www.bulta.lv/riga ir atvērta reģistrācija un publicēts nolikums 5. jūnijā Biķernieku trasē gaidāmajam tautas sporta pasākumam “Vēvers kauss” šosejas riteņbraukšanā. Sacensību programmā iekļauts M14 zēnu un W16 meiteņu kritērijs, individuālais brauciens, grupas brauciens un bērnu sacensības. Foto: Māris Vancevičs.

“Vēvers kauss” šosejas riteņbraukšanā notiks otro gadu pēc kārtas Biķernieku trasē, Rīgā. Sacensību centrs arī šoreiz atradīsies trases iekšpusē (iebraukšana caur tuneli). Organizatori veikuši vien pāris izmaiņas pret 8. maijā notikušo Biķernieku trases lielo balvu.

Ļoti skatāmo un dinamisko kritērija braucienu šoreiz pa kartingu trases apli veiks M14 puišu  un W16 meiteņu grupu sportisti. M16 grupas jauniešiem būs jāizvēlas starp 71,5 km garo grupas braucienu kopā ar junioriem un pieaugušajiem vai individuālo braucienu (11 km). Veselības klasē papildus iekļauti 2013. gadā dzimušie puiši un meitenes.

Individuālā brauciena trase, tāpat kā iepriekšējā pasākumā, vedīs pretējā virzienā. Grupas brauciena trase – ierastajā virzienā. Nelielas izmaiņas sagaida bērnu brauciena trasi. Kā allaž, šajā braucienā balviņas saņems visi dalībnieki.

Svarīgi, ka reģistrācija individuālajam braucienam būs atvērta līdz 4. jūnija plkst. 12:00. Pēc šī termiņa pieteikties iespējams nebūs. Pārējām distancēm reģistrēties varēs arī uz vietas. 

Lūgums organizācijām, kurām nepieciešams rēķins, pieprasījumus nosūtīt ne vēlāk kā līdz 3. jūnijam uz e-pasta adresi: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Nolikums un reģistrācija pieejams ŠEIT:

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044