ZZK vakara treniņsacensības Biķerniekos kādreizējo VIP apļu vietā

 Šo trešdien, 22. maijā, Biķernieku trasē Rīgā ar otro posmu turpināsies pazīstamā velo veikala “ZZK” rīkotie velovakari jeb treniņsacensības, kas iepriekš bija pazīstami kā VIP apļi.

Šī gada 8. maijā ar Biķernieku Lielo balvu tika atklāta riteņbraukšanas sezona Biķernieku trasē Rīgā. Pagājušajā trešdienā ar pirmo posmu, veicot 7 apļus jeb 38,5km, tika aizvadīts pirmais šī gada “ZZK” velovakars, ko pazīstamais velo veikals ir uzņēmies rīkot šogad, lai palīdzētu riteņbraucējiem aizvadīt kvalitatīvāk treniņus gaidāmajām sacensībām. Pirmajā šādā pasākumā piedalījās ap 90 dažāda vecuma un meistarības riteņbraucēju, bet sezonas laikā to skaits noteikti sniegsies pāri simtam.

Vairāku gadu garumā pazīstamajā moto trasē Mežciemā notika velo sacensības VIP apļi, kas vairs netiek organizēti. Tā vietā “ZZK” tagad ir apņēmies rīkot vairākus treniņus kā sacensības. Pirmais jau ir noticis, un tagad maijā paredzēti vel divi – šo trešdien un arī 29. maijā. Tad “ZZK” velovakari turpināsies jūlijā (3.datumā) un pēc tam vēl divas reizes augustā – 7. un 21.datumā.

Šādas treniņsacensības ir noderīgas visa vecuma riteņbraucējiem, kuri šādā formātā ir ieinteresēti sevi vairāk piespiest, nekā to darītu parastā treniņā. Un šajās treniņsacensībās katrs var mēģināt iekļauties sev atbilstošā grupā vai kopā ar vēl kādu vai pāris cietiem riteņbraucējiem mērot šos nepilnus 40km.

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044