Trešdien turpināsies ZZK vakara treniņsacensības Biķerniekos

 Šo trešdien, 3. jūlijā, Biķernieku trasē Rīgā pēc mēneša pārtraukuma ar otro ceturto turpināsies pazīstamā velo veikala “ZZK” rīkotie velovakari jeb treniņsacensības, kas iepriekš bija pazīstami kā VIP apļi.

Šī gada 15. maijā ar pirmo posmu, veicot 7 apļus jeb 38,5km, tika aizvadīts pirmais šī gada “ZZK” velovakars, ko pazīstamais velo veikals ir uzņēmies rīkot šogad, lai palīdzētu riteņbraucējiem aizvadīt kvalitatīvāk treniņus gaidāmajām sacensībām. Pirmajā šādā pasākumā piedalījās ap 90 dažāda vecuma un meistarības riteņbraucēju, bet sezonas laikā to skaits noteikti sniegsies pāri simtam. Maijā beigās, 22. un 29. datumā, tika aizvadīti otrais un trešais posms.

Jūnija mēnesī norisinājās Rīgas velomaratons, Vēvers kauss, Latvijas čempionāts un Baltijas čempionāts, līdz ar to ZZK velovakari nenotika. Taču tagad pēc mēneša pārtraukuma ZZK rīkotās treniņsacensības turpināsies. Tiesa, jūlija mēnesi tās būs vienīgās, bet pēc tam divi ZZK velovakari notiks augustā.

Šādas treniņsacensības ir noderīgas visa vecuma riteņbraucējiem, kuri šādā formātā ir ieinteresēti sevi vairāk piespiest, nekā to darītu parastā treniņā. Un šajās treniņsacensībās katrs var mēģināt iekļauties sev atbilstošā grupā vai kopā ar vēl kādu vai pāris cietiem riteņbraucējiem mērot šos nepilnus 40km.

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044