Sprude labo pasaules rekordu, septiņās dienās uz velosipēda veicot 3819 kilometrus

Latvijas ultra riteņbraucējs Arvis Sprude no Kuldīgas labojis Ginesa pasaules rekordu, septiņās dienās uz velosipēda veicot 3819,86 kilometrus. Projekta mērķis bija ne tikai labot rekordu, bet arī sniegt palīdzību onkoloģijas pacientiem.

Ginesa pasaules rekords un oficiālā distance tiks apstiprināti drīzumā, bet jau tagad Arvis Sprude ar paveikto vācis ziedojumus kampaņas "Esi piemērs" ietvaros. Kopā ar Ziedot.lv un atbalstītājiem šobrīd saziedots vairāk par desmit tūkstošiem eiro.

Arvja apņēmība un neizsīkstošā enerģija iedvesmoja arī citus – katru dienu projektu atbalstīja septiņi dažādi Kuldīgas novada uzņēmēji, kuri ziedoja vienu eiro par katru nobraukto kilometru. Kopā ar atpūtas komplekss "Juku Dzirnavas", "iDeal Latvia", pirts namiņš "Kuikatas", "Goldingen Invest", "3D birojs", "RK projekti" un "Ozols GV" projektam tika ziedoti 3819 eiro.

Aizvadītās septiņas dienas pretī pasaules rekordam bija ļoti izaicinošas, bet vienlaikus arī ļoti iedvesmojošas. Katrs pedāļa grieziens bija solis pretī ne tikai rekordam, bet arī atbalstam tiem, kam tas visvairāk nepieciešams. Fiziski un garīgi šis bija viens no izaicinošākajiem pārbaudījumiem, bet apziņa, ka tas palīdzēs citiem, deva spēku un papildus motivāciju turpināt.

Ikvienam ir iespēja darīt labu un palīdzēt citiem, un Arvja mērķis ir parādīt, ka ar neatlaidību un pozitīvu attieksmi var sasniegt neticamus rezultātus.

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044