Latvijas junioru čempionāta Gravel riteņbraukšanā notiks “Gravel Weekend” ietvaros

Latvijas Riteņbraukšanas federācija un “Gravel Weekend” rīkotājiem vienojušies par sadarbību vērienīgā pasākuma ietvaros organizēt Latvijas čempionātu Gravel riteņbraukšanā junioru vecuma grupas sportistiem. Junioriem dalības maksa reģistrējoties iepriekš ir vien 15 EUR. Plašāka informācija pieejama https://gravelweekend.com.

“Gravel Weekend” pasākums šogad risināsies trīs dienu garumā no 9. – 11. augustam Tukumā. Pasākuma organizatoriem, apliecinot savas kvalitātes ir izdevies iekļūt Pasaulē populārā “Gravel Earth Series”, kas ļaus piesaistīt virkni augta līmeņa ārvalstu riteņbraucējus.

Sacensības sāksies piektdienas vakarā, 9. augustā ar “4 Cyclists” prologu, kam dienu vēlāk sekos “CB – XP”  135 kilometru un “Eric Synths” 65 kilometru sacensību braucieni.

Tieši 135 kilometru garajā distancē tiks noskaidroti Latvijas čempioni junioru vecuma grupā. Sacensību trase tehniski nebūs sarežģīta, tomēr garums noteikti būs lielākais izaicinājums junioru braucējiem.

Šī būs arī lieliska iespēja jaunajiem riteņbraucējiem gan cīnīties plecu pie pleca ar gravel riteņbraukšanas pasaules zvaigznēm, gan ar tiem iepazīties pirms starta, trasē un pēc finiša.

Izvēloties Weekend vai Saturday biļeti un jāizvēlas "rēķins e-pastā". Pēc tā tiks manuāli izlabota cena un nosūtīts rēķins uz e-pastu. Informācija: https://gravelweekend.com/product/gravel-weekend-2024/

 

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044