Latvieši Rakē noslēdza Igaunijas CX seriāla sezonu

Matīss Kaļveršs izcīnīja septīto vietu elitē, bet Georgs Tjumins ceturto junioros Rakē notikušajā Igaunijas CX velokrosa seriāla “Karikasari” noslēdzošajā posmā. Elitē uzvaru guva igauņu vadošais CX braucējs Markuss Pajūrs.

 Rakes posms bija noslēdzošais no pieciem “Karikasari” CX Velokrosa posmiem. Uz Igaunijas ziemeļiem devās trīs Latvijas sportisti – Matīss Kaļveršs, Georgs Tjumins un Kristers Bruno Štrauhmanis.

Elites un junioru braucienā stundu ilgajās sacīkstēs labāks starts no latviešiem padevās Matīsam Kaļveršam, kurš cīnījās par vietu TOP4. Trases laikā Matīsu panāca Georgs, abiem finišējot plecu pie pleca. Kaļveršs starp visiem ierindojās desmitajā, bet Tjumins 11. vietā. Uzvarēja Markuss Pajūrs, kurš par nepilnu sekundi apsteidza Markusu Maebū, bet TOP3 noslēdza junioru grupas uzvarētājs Riko Tampepū. Matīss Pajūram zaudēja 2 minūtes un 9 sekundes, bet Georgs 2 minūtes un 12 sekundes. Kaļveršam elitē septītā vieta, kamēr Tjumins junioros bija ceturtais.

M16 grupā tikmēr Kristers Bruno Štrauhmanis 34 dalībnieku konkurencē izcīnīja astoto vietu. Uzvarētājam Noklasam Londam no “CFC” mūsu sportists piekāpās par 3 minūtēm un 25 sekundēm. Dalībnieki sacentās 30 minūšu braucienā.

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044